top of page

 

Walking dinner

Ben je op zoek naar een mooie en unieke locatie voor een walking diner? Bekijk dan het aanbod van Bommeer Clubhuis. Wij zijn gelegen in de buurt van de Broekpolder, waardoor je omringt bent door een prachtige omgeving. Dit in combinatie met heerlijk eten zorgt gegarandeerd voor een geslaagde avond!

Vraag naar de mogelijkheden

Wij helpen je graag bij het verzorgen van een heerlijke avond. Geef je voorkeuren door en wij gaan er mee aan de slag. Wij houden uiteraard ook rekening met dieetwensen en allergieën. Vraag naar de mogelijkheden door te bellen naar 010 474 0543 of stuur een mail naar contact@bommeerclubhuis.nl. We hopen jou en je vrienden of vriendinnen snel over de vloer te hebben voor een uitgebreid walking dinner op onze prachtige locatie nabij de Broekpolder!

Veel mogelijkheden voor een walking dinner

Gaat het om een personeelsuitje, teamweekend of nieuwjaarsborrel? Je kunt in alle gevallen perfect bij ons terecht. Wij organiseren een walking dinner voor groepen vanaf 15 personen. De mogelijkheden zijn écht eindeloos. Kies je voor Spaanse tapas, oosterse hapjes of ga je liever voor Mexicaanse hapjes bij het walking dinner? Wij maken het mogelijk voor je. Tevens serveren wij heerlijke alcoholische en non-alcoholische dranken om de ervaring compleet te maken. De combinatie van leuk gezelschap, lekker eten en heerlijke drankjes zorgen er ten slotte voor dat jouw avond een succes wordt!

bottom of page