top of page

 

High Wine \ 

High Beer

Vlaardingen

Wil je lekker genieten van een High Wine of High Beer met vrienden of vriendinnen in Vlaardingen? Dan ben je bij Bommeer Clubhuis aan het juiste adres. Ons clubhuis is te vinden in de buurt van de Broekpolder, waardoor je van een High Wine of High Beer kan genieten in een prachtige omgeving in de buurt van Vlaardingen. 

Reserveer snel

Wil je zeker zijn dat je terecht kunt in de buurt van Vlaardingen voor een High Beer of High Wine bij ons gezellige clubhuis? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 010 474 0543 of stuur een mail naar contact@bommeerclubhuis.nl. Het enige wat je nog rest te doen is genieten, wij zorgen voor de rest. We hopen je snel te mogen ontvangen!

Uitgebreide High Wine of High Beer nabij Vlaardingen

Wij serveren heerlijke wijnen en bieren in combinatie met een assortiment aan hapjes en lekkernijen. Deze lekkernijen sluiten natuurlijk perfect aan bij de keuze aan bieren en wijnen tijdens deze High Beer en High Wine nabij Vlaardingen.

Wij bieden ook een alcoholvrije variant aan

Wij organiseren niet alleen een High Wine of High Beer in ons prachtige clubhuis. Je kunt ook gaan voor de alcoholvrije variant; de High Tea. Hier geniet je van diverse soorten thee die perfect passen bij de diverse zoete en hartige lekkernijen die aangeboden worden.

bottom of page