top of page

 

LUNCH VLAARDINGEN

Ben je op zoek naar een trendy lunchroom waar je kunt genieten van een heerlijke lunch in Vlaardingen? Kom eens langs bij Bommeer Clubhuis. Wij verzorgen zowel de lunch als eetavonden. De eetavonden zijn beschikbaar voor groepen vanaf 15 personen.

Maak een reservering

 

Wil je zeker zijn van een plekje in onze lunchroom? Vooral als je met een grote groep een bezoek aan onze lunchroom in Vlaardingen wilt brengen vinden wij dat prettig om te horen. Je kunt hiervoor een mailtje naar ons sturen of ons bellen op: 010 474 0543. Wij hopen jou spoedig met een vriendin, familie of sportvereniging te mogen verwelkomen.

Een verrassende lunch met een uitgebreide kaart in Vlaardingen

 

Laat je in onze lunchroom in Vlaardingen verassen door de uitgebreide menukaart. Tijdens de lunch kun je genieten van rijk belegde broodjes, een heerlijke huisgemaakte dagsoep, een dagsalade en burgers waar je eindeloos van kunt blijven genieten. De lunch wordt in onze lunchroom in Vlaardingen bereid met verse en seizoensgebonden producten. Ben je benieuwd naar onze gerechten? Neem alvast een kijkje op onze menukaart.

 

Kom uitgebreid dineren!

Plan je liever een eetavond met een grote groep bij Bommeer Clubhuis? Dat is bij ons ook geen probleem. Wij organiseren eetavonden voor groepen vanaf 15 personen. Vrijwel alle thema’s zijn mogelijk bij ons. Ga je voor heerlijke Spaanse tapas, een zomerse Mexicaanse avond of voor een Oosters buffet? Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften om zodoende jouw perfecte avond uit samen te stellen. Hiervoor kun je contact met ons opnemen, zodat we kunnen bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.
 

bottom of page