top of page

BORREL BROEKPOLDER

Je wilt na een dag golven genieten van een volledig verzorgde borrel nabij Broekpolder. Voor vrienden en/of familie jouw verjaardag vieren of met jouw bedrijf een originele vrijdagmiddagborrel organiseren. Wij bij Bommeer Clubhuis heten jou van harte welkom. Graag stellen we met jouw de ideale borrel samen in de regio Broekpolder.

Neem contact met ons op voor jouw borrel

Wil je graag een borrel samen laten stellen? Of heb je vragen over onze gerechtjes en/of drankjes en wil je zeker zijn van een plekje in onze lunchroom? Vooral als je met een grote groep een bezoek wilt brengen aan onze lunchroom in Vlaardingen vinden wij dat prettig om te horen. Je kan contact met ons opnemen via de mail of ons bellen op: 010 474 0543. Wij beantwoorden graag jouw vragen en helpen met het samenstellen van jouw perfecte borrel. Geniet jij binnenkort van jouw borrel bij ons clubhuis nabij Broekpolder?

Een verrassende borrel in de regio van Broekpolder

Bij Bommeer Clubhuis weet je zeker dat jouw borrel van A tot Z geregeld wordt. Wij denken aan werkelijk alles. Van heerlijke hapjes tot bijpassende drankjes en gezellige eetavonden; wij verzorgen alles volledig naar jouw wensen en behoeften. Kom je met een grote groep borrelen of met een kleinere groep vrienden? Neem alvast een kijkje op onze menukaart.

bottom of page