top of page

 

UIT ETEN IN VLAARDINGEN

Zoek je een restaurant waar je heerlijk en ongedwongen kunt uit eten in Vlaardingen? Bij Bommeer Clubhuis hebben we een uitgebreide menukaart. Daarnaast kunnen we op basis van jouw wensen en behoeften volledig verzorgde eetavonden organiseren. Zo kun jij in Vlaardingen gegarandeerd zijn van een heerlijke dag uit eten.

Kom langs voor een uitgebreide lunch of gezellige eetavond

Kom je een hapje bij ons eten na een heerlijke wandeling of een ontspannende middag op de golfbaan? Graag zien we jou verschijnen in ons clubhuis, waar we jou kennis laten maken met de kaart. Kom je met een grote groep uit eten in ons clubhuis in Vlaardingen? Dat horen we graag, maar hiervoor kun je wel het beste even bellen. Wij zijn bereikbaar op: 010 474 0543.

Uit eten bij een clubhuis in Vlaardingen

Bij ons kun je terecht voor een gezellige middag en/of avond uit eten. Geniet van onze heerlijke menukaart. Bommeer Clubhuis is het clubhuis van de watersportvereniging De Bommeer. Kom jij langs voor een heerlijke kop koffie, een uitgebreide lunch of een ontspannende borrel? In Vlaardingen is Bommeer Clubhuis dé hotspot op het gebied van eten, gelegen in een prachtige omgeving. Naast een uitgebreide lunch verzorgen wij ook eetavonden. Met vrienden, familie of jouw vereniging geniet je bij Bommeer Clubhuis van een gezellige avond uit eten; volledig naar wens in Vlaardingen. Ga je voor heerlijke Spaanse Tapas, een zomerse Mexicaanse avond of voor een oosters buffet? Samen met jou stellen we het perfecte arrangement samen; zodat jij in Vlaardingen gegarandeerd bent van een perfecte avond uit eten.

bottom of page