top of page

 

Private dining

Ben je op zoek naar een perfecte locatie om te kunnen genieten van private dining? In dat geval kun je bij Bommeer Clubhuis terecht. Je kunt ons vinden nabij de Broekpolder, waardoor we omringt zijn door veel natuur en dus een prachtige omgeving.

Reserveer nu voor een heerlijke avond

Kom genieten van het heerlijke eten en een geslaagde avond tijdens private dining bij Bommeer Clubhuis. Reserveren kan door te bellen naar 010 474 0543 of stuur een mail naar contact@bommeerclubhuis.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om zo alle mogelijkheden met je te bespreken. We hopen jou en je vrienden of vriendinnen snel over de vloer te krijgen!

Private dining met eindeloos veel mogelijkheden

Onze locatie is beschikbaar voor private dining vanaf 20 personen, tussen 1 oktober en 1 mei. Wij verzorgen een exclusief diner, met heerlijke bijpassende (non-)alcoholische dranken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wil je genieten van Spaanse tapas of ga je toch liever voor een oosters buffet? Wij regelen het allemaal voor je. Wij houden uiteraard ook rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Is een buffet of kleine hapjes niet helemaal wat je zoekt? Dan is het ook mogelijk om te genieten van een uitgebreid diner bestaande uit meerdere smakelijke gangen.

bottom of page